Se video og bilder av Trinny og Susannah i Kristiansand over.

KRISTIANSAND: — Vi lager de første programmene i vår nye programserie, som foregår over hele Europa. Det er et makeover-show for kvinner og noen menn, sier Trinny Woodall til fvn.no.

Hun og Susannah Constantine holder for tiden på å spille inn realityserien "Trinny & Susannah - oppdrag Norge".

I Kristiansand møtte de sørlendinger som ønsket tips for å ta seg bedre ut. En av dem var Agne Evensen (29) fra Grimstad.

- Fin rumpe

— De sa at jeg har ganske fin rumpe og liten midje og fine kinnbein. De sa også at stilen min ikke er så verst, den er bare litt humpete, bumpete og posete. Også måtte jeg stryke buksene mine, forteller hun.

Evensen er stor fan av de to moteguruene, og var helt skjelven etter det korte møtet med sine idoler i Kristiansand sentrum.

— Det er uvirkelig å endelig få se dem foran meg, for jeg har bare sett dem på tv hele tiden. Jeg tror jeg har sett hver eneste episode de har laget, stråler hun.

Makeover i Oslo

Evensen er en av deltakerne som får bli med moteekspertene til styling i Oslo, sammen med rundt 120 andre kandidater fra hele landet.

— Vi har møtt mange forskjellige og interessante kvinner. De fleste av kvinnene vi møter er som råmateriale. Det er mye der, men de får ikke ut hele sitt potensial. Det er noe vi finner over hele verden og det er ikke annerledes i Kristiansand, sier Susannah Constantine.

"Trinny & Susannah - oppdrag Norge" skal produseres i 40 episoder, og sendes på TVNorge-kanalen FEM mandag til torsdag fra slutten av februar.