SØGNE / FLORØ: Lejon er aktuell med låten «Your Only Rose» og i musikkvideoen, som ligger øverst i saken, viser Søgne-jenta seg relativt lettkledd.

Hør Lejons sang nederst i saken.

— Den videoen er litt treningsinspirert. Jeg er veldig glad i å trene, men det har ikke så mye med musikken å gjøre. Når jeg lager musikkvideo og vil ha litt sprell, så kan jeg vise litt muskler. Men slik blir det ikke i Melodi Grand Prix, sier Lejon til fvn.no.

Til Seher.no forklarer hun videoen slik:

— Akkurat den videoen er veldig sex-fokusert, men det var hensikten med den også. Jeg laget videoen i forbindelse med en masteroppgave jeg skrev om menn som sexobjekter i musikkvideoer. Videoen er laget ut fra et mal i forbindelse med oppgaven, og derfor ble den også litt drøy, sier Lejon til Seher.no.

Øl-smaking og quiz

De sju aktørene som deltar i lørdagens kvalifisering er på plass i Florø. Dagen i dag er blitt brukt til jobb og hygge.

— Jeg har vært på øl-smaking nå og så skal vi på quiz. Tidligere på dagen har vi stått foran kamera og hatt syngeprøve, sier Lejon til fvn.no.

Etter å ha slitt med et virus, er hun nå klar.

— Jeg hadde et virus forrige uke. Jeg fikk medisiner og nå funker det fint å synge. Stemmen er på plass, sier Lejon, som spesielt ønsker å mobilisere hjembygda foran lørdagens tv-sendte kvalifisering.

(Les mer under bildet)

Lørdag synger Marika Lejon fra Søgne i kvalikrunden til Melodi Grand Prix. Foto: PRESSEFOTO

Ikke favoritt

Unibet gir fire og en halv gang pengene igjen til folk som setter pengene på Lejon og låten «Hungry For You». Ingen låter gir bedre odds.

Favoritt er Hanne Søraas med «You’re like a melody». Dersom låten topper kvalifiseringsrunden, utbetales det dobbelte av innsatsen. Heller ikke Betsson har tro på Lejon. De gir åtte ganger innsatsen igjen dersom hun vinner. I motsetning til hos Unibet, er ikke Lejon rangert dårligst.

Til åtte i odds står nemlig duoen Pernille og Marius. Betssons favoritt er Mimi Blix til 1,55 i odds. Betsafe plasserer Lejon midt på treet i konkurransen om å sikre en av plassene fra kvalifiseringen til den nasjonale finalen. Oddsen er satt til 3,00. Lejon har tidligere deltatt på By:larm, Norske talenter og Kjempesjansen.

Bøksle

Under den første kvalifiseringsrunden gikk Helene Bøksle fra Mandal videre.

Hør låtene til Lejon i grafikken nedenfor!

var height = "400";var width = "468";var flashFile = "http://media.fvn.no/archive/00493/FLA00417_493251a.swf";swfobject.embedSWF( flashFile, "flashContainer", width, height, "8.0.0", false);