KRISTIANSAND : — Det er musikken som tar meg dit jeg vil være. Jeg skal jobbe steinhardt for å kunne leve av dette, sier Diana Cilovic.

Kristiansanderen ga nylig ut sin første ep ”Rough Edges” på selskapet AGF Music. Hun har hatt lyst til å melde seg på Idol, men en solid sceneskrekk satt en stopper for det.

Viste potensial

— Det er blitt mye bedre. Før var det skikkelig ille. Jeg turte ikke synge for noen. Men jeg trives stadig bedre på scenen. Øvingen har hjulpet, forklarer Cilovic.

22-åringen sang på en audition for AGF Music i fjor, og gjorde en god figur. Hun viste potensial, og ble sendt til produsent Roar Farstad for å utvikle seg ytterligere. Sammen med Farstad skrev Cilovic ep-en ”Rough Edges” og låten med samme navn. Nå er det laget en musikkvideo til tittelkuttet, som er innsilt i Kristiansand sentrum og regissert av Jan-Erik Mæland. Videoen er gitt ut av AGF Music.

Video med god stemning

— Det var en veldig ny opplevelse, jeg har aldri gjort noe sånt. Jan-Erik var veldig flink og det var fint å være med på. Vi ønsket å lage en video med god stemning og gi folk en mulighet til å bli litt kjent med meg som artist, sier Cilovic, som karakteriserer musikken sin som en blanding av soul og r'n'b.

- Har talentet

Fædrelandsvennens anmelder skrev om "Rough Edges": - Diana Cilovic har utvilsomt talentet som skal til for å få det til i det kommersielle bildet, men låtene holder ikke helt mål ennå. Bortsett fra "Rough Edges".

— For å være helt ærlig synes jeg anmeldelsen var grei. Dere så et talent som har noe i musikkbransjen å gjøre, og det setter jeg pris på. Jeg tar til meg alle tilbakemeldinger og prøver å vokse på dem. Det jeg vil er å bli kjent for stemmen min, og lage musikk som folk kan kjenne seg igjen i, sier Cilovic.