KRISTIANSAND: Ozzy Osbourne har vært den musikalske helten til Millie Steinsdottir Leirvik (21) fra Kristiansand siden hun var 13. Det hjalp med familiemedlemmer som digget Black Sabbath.

I går var hun selvskreven på legendens Odderøya Live-konsert. Da Ozzy gikk på scenen, hadde hun autografen hans på leggen.

— Den fikk jeg rett før konserten. I morgen skal jeg tatovere den på. Det er den andre signaturen jeg gjør det med, forteller hun fvn.no.

- Den andre?

— Jeg har en autograf tatovert på høyre overarm. Men der står bare navnet hans, sier kristiansandsjenta.

Frarådet av Ozzy

Denne gangen fikk hun en liten hilsen: «Millie, love Ozzy Osbourne».

Og Millie er fornøyd med måten hun taklet stjerne-møtet på.

— Sist, i fjor, stivnet jeg da jeg møtte ham. Jeg klarte bare be ham skrive pent, ettersom jeg ville ha autografen tatovert. Han ble overrasket i år, da han så den tatoveringen. Han sa ingen fans burde tatovere noe slikt – han var sikker på vi vil angre.

— «Nei, det gjør vi ikke«», svarte jeg ham, sier Millie Steinsdottir Leirvik - trolig en av Sørlandets største Ozzy-fans.

Se video av Ozzy som ankommer Kjevik

Vant konkurranse - igjen

Foranledningen til at hun møtte Ozzy i år, var at hun vant en konkurranse blant dem som kjøpte konsertbilletter før 15. juli. Hun var én av tre som ble trukket ut. Bemerkelsesverdig nok, vant hun samme type konkurranse i fjor.

— Vennene mine syntes akkurat dét var utrolig spesielt. Jeg trodde det knapt selv. Det var ekstremt stort, sier 21-åringen.

Nå har hun voktet seg vel for å ta vare på tusjstrekene fra stjernen. Signaturen hun fikk lørdag, blir i morgen ettermiddag til et varig minne på et av byens tatoveringsstudioer.

Og konserten?

— Jeg synes den var helt fantastisk. Men det gjelder hver konsert jeg har vært på (fem, red. anm.), sier hun om Ozzy på Odderøya Live.