Han virker ustoppelig nå , Per Gunnar Stølen fra Torridal. Han gir ut det ene albumet etter det andre i høyt tempo. Det er bare et knapt år siden han ga ut «I Don’t Wanna Break Your Heart». Nå er han ute med en ny, timelang fullengder med 16 låter.

Samarbeidspartnere er omtrent de samme som sist , og hans viktigste spillemakker er nok en gang amerikanske John Beland, som også tar seg av produksjonen. Akkurat som før låter det traust og trygt, voksent og modent, med en god innsikt, kompetanse og en god forståelse i den store bagen kalt country.

Tekstene handler i hovedsak om tanker og refleksjoner rundt det å leve mellom tro og tvil, rettferdighet og urettferdighet. Noen store temaer, og mye som er mer hverdagslig. På det fyldige tekstheftet som følger CD’en, skriver Stølen om viktigheten av å komme seg ut av sin egen boble og å se livet og verden på en utforskende måte.

Det er som vanlig mange fine låter her ; ikke minst den dvelende og deilige crooner-balladen, «Better Days» og den poppa «A Modern Day Cowboy». PG Stølen burde likevel ha rensket bort noen av låtene, og spisset noen med et enda tøffere uttrykk. Det blir litt grått og kjedelig her og der.