Dette er Frank Turner (33) sitt sjette album. Artisten fra nord i London har allsangrefrengene og de enkle sangene som skal til for å spille på store stadioner. Her hjemme har vi ikke brydd oss særlig om ham. Det er kanskje på tide nå?

FrankTurnerPlatecover.jpg

Frank Turner har vært i Nashville og spilt inn disse positive låtene for negative folk. Men det er ikke så mye country her for det. Solide og gode Butch Walker har produsert. Det låter fett og godt hele veien i en miks av slagordpregede og poetiske tekster.Turner har bakgrunn som vokalist i hardcorebandet Million Dead, men har etter hvert blitt mer mainstream og kommersiell i form, uttrykk og stil. På sitt tøffeste her er han i nærheten av The Clash som på «Get Better» og «Glorious You», eller nærme The Who som på den sterke låten, «Demons», eller i britpopland som på «Mittens» og «Josephine». Bandet Levellers og The Alarm, som var store på 80— og 90-tallet, er andre som det er lett å tenke på når du hører Frank Turner.

Det er egentlig ingen svake låter her, og det er lett å like Frank Turner. Men han mangler det lille ekstra som skal til; han har ikke den store x-faktoren. Det er tøft nok for det.