Hun er 19, kommer fra Southport i Nord-England, og opplever en vår som antagelig er en maksimal opplevelse med den minimalistiske popen hennes.Låpsley er artistnavnet til Holly Fletcher. Den uimotståelige og fengende hitlåten, «Love is Blind», viser hennes teft for den gode og enkle melodi. Her fyller hun og produsenten hennes på med enkle og effektive virkemidler. I den andre enden får vi mer strippet og dempet musikk der det er stemmen hennes som ruler i nakne arrangementer.

Det som gjør at det er verdt å lytte til Låpsley er hennes såre stemme og stemningen hun skaper med den. Låten «Hurt Me» er en ballade som Adele kunne ha spilt inn, mens «Operator» er typisk britisk soul. Mellom disse leverer hun et sett med låter med god variasjon og en imponerende spennvidde.

Hele veien låter det behagelig og med en anelse særpreg som er forførende. Tristesse og melankoli uten at det blir for sært og spesielt. Noen av låtene er litt kjedelige og virker litt uferdige, men som likevel har sjarm nok til at «Long Way Home» framstår som et mer enn ålreit album i en sjanger der det er flust av artister om dagen.