Hove: De hadde det moro på scenen, og det var like moro foran scenen. Amerikanske Me First & The Gimme Gimmes spilte som forventet tre kvarter med coverlåter. Og de gjorde det på en tøff og stilig måte.

Medlemmene spiler til daglig i andre band som Foo Fighters, NOFX og Lagwagon, der de bedriver låtskriving som alle andre rockeband. Med dette prosjektet reiser de imidlertid rundt med godt humør, høy partyfaktor og låter som The Beatles' «All my loving», Bob Dylans «Blowing in the wind» og John Denvers «Take me home country road» i gitarkoffertene.

Vokalist Spike Slawson pludret på scenen og sendte morsomme meldinger til publikum. De ble godt mottatt. Det ble musikken, også. Låtene ble ikke radbrekket selv om de påførte dem et pønka uttrykk med fem ganger så høy hastighet som originalversjonene. Melodiene i bunnen ble beholdt. Hele veien.

The Gimme Gimmes tolket utelukkende verdenskjente låter, og det er ikke akkurat noen stor kunstform de bedriver. Men det var utvilsomt gøy å høre dem fremføre balladeklassikere på speed.