Det har vært en begivenhetsrik helg. Ikke før Blizzard under BlizzCon har annonsert sin nye tilleggspakke Wrath of the Lich King, så kommer id Software med sine godsaker på QuakeCon.

Det kanskje mest spennende ( og håndfaste) er lanseringsdatoen på online-krigen Quake Wars: Enemy Territory. Det er nå klart at spillet vil være å finne i butikkene her i Europa den 28 september. Altså fem dager før amerikanerne selv får kloa i den. Det er selvsagt PC-versjonen av spillet det her dreier seg om.

Også på konsoll

I følge Paul Wedgewood hos Splash Damage så vil det også komme både en Xbox 360 og en PS3 -versjon av spillet, men her er finnes det ennå ingen offentlig lanseringsdato. Det er heller ikke særlig sannsynlig at disse to konsollversjonen vil bli lansert samtidig. For i følge id Software så er Xbox 360 -versjonen identisk med PC-versjonen, mens Quake Wars på PS3 vil bli en litt annen affære. Det er ennå ikke blitt kjent med hva disse forskjellene vil innebære for PS3 eiere.

Raseri i 2009?

Under QuakeCon så presenterte også id Software for første gang sitt kommende spill RAGE. I følge Tim Willits i id så vil spillet være en slags blanding mellom førstepersonskyter og racingspill. Litt av begge, men likevel ingen av delene. Spillet er ennå langt fra ferdig og rapporter fra QuakeCon tyder på at vi kanskje må vente helt til 2009 før det er i salg.

Denne helgen ble også hele id Software back-catalogue lagt ut for salg via Steam.