Den engelske tabloidavisen The Sun melder nemlig at «You're beautiful» er kåret til verdens mest irriterende sang. Om det er sangen i seg selv eller det faktum at de fleste har hørt den utallige ganger som fører til forargelse, sies det ingenting om, men da albumet «Back to bedlam» kom for et par år siden likte i allefall de norske anmelderne det de hørte.

Både VG og Dagbladet serverte en firer på terningen og sistnevnte mente Blunt var «en artist det er lett å like umiddelbart».

VG sa seg enig og konstaterte at balladene var «umulig å mislike».

Aftenposten var den gang så fascinert av den britiske popartisten at de roste han med en femmer og mente at «han skriver sanger som klistrer seg til hjernebarken uten at det føles ubehagelig».

Mer irriterende enn gal frosk «You're beautiful» lå i sju uker på VG-lista topp 20 i 2005 og kapret en uke også førsteplassen. Albumet «Back to bedlam» lå på topp 40 i nesten en helt år og klatret også helt til topps. Blunt har både fått priser som årets nykommer og i 2006 ble «You're beautiful» kåret til årets sang på MTV Australia video music awards.

Ifølge kåringen er briten Blunt faktisk mer ergerlig enn figurer som Crazy frog som kommer på en andreplass.

En av de ferskeste irritasjonshitene på listen er Mikas «Grace Kelly» som ble utgitt i år og får dermed en fortjent (?) åttendeplass.

Verdens ti mest irriterende sange r:

1. «You're beautiful» — James Blunt

2. «Axel F» - Crazy frog

3. «Mmm Bop» - Hanson

4. «Mr Blobby» - Mr Blobby

5.«Birdie song» - The Tweets

6. «Shout» - Lulu

7. «Agadoo» - Black lace

8. «Grace Kelly» - Mika

9. «My heart will go on» - Celine Dion

10. «La Macarena» - Los del Rio