«Ugly Betty» sesong to er allerede på britiske og amerikanske fjernsynsskjermer og om ikke lenge kommer episoden der Victoria Beckham har en gjesterolle.

Victoria Beckham skal spille seg selv som brudepiken til Wilhelmina Slater. Som de fleste husker fra sesong en, klarte manipulative Wilhelmina å få Bradford Meade på kroken og nå skal de gifte seg.

Men alt er ikke bare fryd og gammen da det er det tid for å prøve kjolene før den store dagen. Det viser en sniktitt ABC har lagt ut på sin hjemmeside.

Setter Victoria i flate sko

Wilhelmina er nemlig ikke videre begeistret da Victoria Beckham stjeler hennes fokus.

Kjoledesigneren Vera Wang, som også gjestespiller i samme episode, har laget en kjole som er for pen for Posh.

Dermed blir det drama når all oppmerksomhet rettes mot Victoria og ikke Wilhelmina. Mens hele Mode-staben stirrer beundrende på Mrs. Beckham, blir ikke situasjonen bedre da Wilhelminas assistent Marc utbryter: «Herregud, det er Perfect Spice».

«Jeg har en ny inspirasjonskilde», legger Vera Wang til.

Det hele ender med at Wilhelmina dytter Vera Wang ut av rommet og tvinger Victoria Beckham i en uflatterende anonym sekkekjole.

Men Wilhelmina stopper ikke der. Hun mener også at Posh (som alltid bruker høye hæler) bør ta på seg flate sko.

Alt Vicky klarer å stotre frem er: «Er du seriøs».

Det britiske tabloidmagasinet Heat spekulerer dermed i at Victoria Beckham ikke får være brudepike under Meade-bryllupet, men dette er ikke bekreftet.

Se «Ugly Betty»-klippet her

Travolta og Alley gjester også

At Victoria Beckham tok turen innom «Ugly Betty»-settet gikk ikke ubemerket hen, verken av media eller skuespillerne i serien. For ikke lenge siden uttalte America Ferrera, som spiller Betty Suarez i serien, følgende om å ha besøk av Posh Spice:

— Hun hører absolutt til i Mode-verdenen. Hun er også en som Wilhelmina ville vært venninne med.

Hvor mye superdivaen får for sin minirolle er ikke offentliggjort, men sladderavisen Daily Mail antar Victoria kan skrape inn rundt 790.000 kroner for jobben.

Men det er ikke bare Victoria Beckham og Vera Wang som gjestespiller i hitseriens andre sesong.

Også John Travolta og Kirstie Alley skal vise ansiktet sitt i «Ugly Betty», ifølge TVNorges hjemmesider.

Alley skal ettersigende spille en storkjeftet, kraftig moteagent med sterk motvilje mot syltynne modeller. Hvilken rolle Travolta skal ha er foreløpig ikke kjent.

«Ugly Betty» kommer tilbake på TVNorge etter jul.