Etter årets absolutte tv-dødtid er over, kan innbitte fjernsynsseere endelig glede seg over høsten som er rett rundt hjørnet. Alle kanaler har en lang liste med egenproduserte programmer og TV3 kan stiller med fem norske realityserier og fire magasiner.

«Sangstjerner»:

Ti norske kjendiser skal konkurrere om å bli den nye sangstjernen i Norge. Programmet har premiere 30. august og personligheter som Hege Tørresdal (Frøken Norge), Cato Zahl Pedersen (Paralympisk-vinner), Marianne Aulie (kunstner) og Einar Gelius (prest) skal delta.

«Robinsonekspedisjonen»:

Christer Falck er tilbake med runde sju av programmet der deltakere skal kjempe om plassen for å bli på en øde øy. «Robinsonekspedisjonen» var den første realityserien som ble vist i Norge og kom på våre skjermer i 1999. «Charterfeber»:

Etter å ha besøkt både Gran Canaria og Kreta, er turen nå kommet til Palma de Mallorca for turistene i «Charterfeber». I år, som de to foregående sesongene, skal Svein Østvik igjen være med i dokureality-programmet. Denne gangen er det kompisen Viggo og moren på 81 år han skal ha med som reisefølge. Seks elleville «Jackass»-gutter er en annen gruppe som skal vise oss sydenlivet.

«Charterfeber» var TV3s mest sette egenproduserte program i fjor. Det er på dette tidspunkt usikkert om «Charterfeber» kommer før eller etter jul ettersom Svein Østvik også skal delta i «Sangstjerner» på samme kanal.

«Den rette for Tor»:

«Idol»-dommer og musikkjournalist Tor Milde leter etter den rette på tv. I jakten på en kjæreste har han med seg tre rådgivere som er Tone-Lise Skagefoss, Kåre Magnus Berg og Aslaug Hammer. Programmet ble innspilt i sommer. Programleder er Anette Evensen som i vår ledet «Singel i byen».

«Top Model»:

Etter fire år som programleder har Kathrine Sørland gitt stafettpinnen videre til Vendela Kirsebom som skal finne Norges nye toppmodell. Modellspirene skal ha base i Oslo, men reise rundt i verden for ulike fotoshoots.

«Dekor inne/ute»:

Et av Kathrine Sørlands to nye trendmagasiner som skal fokusere på interiør og dekor i hjemmet. Programmet skal gå ukentlig og vare i en halv time.

«Motebildet»:

Det andre trendmagasinet på TV3 denne høsten som også ledes av Kathrine Sørland. Skal være så aktuelt som mulig og vise moter fra verden rundt.

«Gossip»:

Johanna Grønneberg skal oppdatere seerne på det siste kjendissladderet i et 30 minutter langt magasinprogram. Både egenprodusert og innkjøpt materiale skal vises.

«Snutter»:

Ledes også av Johanna Grønneberg. «Snutter» skal vise seernes morsomste hjemmevideoer og de største blunderne fra tv-verdenen.