Torsdag er det duket for siste episode av 4-stjerners middag for sesongen, etterfulgt av en finaleepisode. Kunstner Frank Brunner er en av semifinalistene.

Spania

Sammen med Ingar Helge Gimle, Ulrike Døvigen og Elisabeth Warp dro kunstneren til Spania for å konkurrere i godt vertskap og kokkekunst.

Frank Brunner (til venstre) dro til Spania sammen med Elisabeth Werp, Ingar Helge Gimle og Ulrike Døvigen for å konkurrere i 4-stjerners middag. Foto: TVNorge

— Det var veldig hyggelig, og vi hadde en fantastisk fin tur der vi lagde mat til hverandre hver dag, forteller Brunner, som stakk av med seieren, og dermed kvalifiserte seg til kveldens semifinale.Vinnermenyen bestod av tapas til forrett, piggvar til hovedrett og sjokoladefigurer av gjestene dekket i gull til dessert.

- Trodde du at du kom til å vinne?

— Hehe, det tenkte jeg ærlig talt ikke så mye på. Det er hyggelig at de synes at maten var god.

Slump og intuisjon

Brunner hadde ikke sett TVNorge-programmet før han selv skulle være med.

— Det var nytt for meg, men jeg synes at det var gøy og veldig lærerikt. Midt i blinken for meg som er glad i å lage mat.

- Hva slags mat liker du å lage?

— Jeg er veldig glad i fisk og lam. Jeg er ikke så flink til å følge oppskrifter, så bakverk og desserter er jeg ikke så god på. Jeg jobber på slump og intuisjon.

Torsdag 22. mai er det altså duket for direktesendt 4-stjerners finalefest, og da får vi se om Frank Brunner klarer å slumpe seg til en finaleplass.