— Alle sa jeg var feit så jeg gjorde noe med det. Jeg har trent som en gal, sier Mariah Carey til Hello!36 år gamle Carey utfordret reporterne backstage etter Oscar-festen til å vurdere treningsinnsatsen hennes med egne hender:

— Du kan forsøke å slå meg i magen og kjenne hvor stram den er. Men jeg må ta treningen litt mer med ro, fordi noen sa til meg at jeg var i ferd med å trene bort rumpa - og den vil jeg ikke miste, sa velformede Carey.

Nå slipper hun ny single fra fjorårsalbumet «The Emancipation of Mimi», som var bestselgende album i USA i 2005. Der synger hun sammen med Snoop Dogg, som også var med til Paris - sammen med Pharrell Williams, som spiller i videoen til «Say Somethin'».

Der forestiller Mariah Carey en filmstjerne som fyker rundt i Paris, forfulgt av paparazzifotografer, i Pharrells Maserati sportsbil. Hun er kledd fra topp til tå i Louis Vuitton, der hun senere i videoen spaserer sammen med Pharrell ned Champs-Élysées, stopper på Pont de Paris-broen og ser utover Seinen og ender med vill shopping i Vuitton-butikken som holder åpent kun for dem. (©NTB)