Den som byr mest kan få gleden av å bli med stjernene på festlighetene i parets Hertfordshire-gods.David og Victoria Beckham arrangerer den store festen 21.mai. Da vil den tidligere Spice Girl-jenta og Real Madrid-proffen ta avskjed med Englands VM-lag som skal delta i mesterskapet i Tyskland i sommer.

Andre premier er en shopping-tur på Harrods med Liz Hurley og sjansen til å synge duett med Bryan Adams på hans kommende sommerturné. I alt 1.000 premier legges ut til inntekt for barneveldedighet.

Gwyneth Paltrow og Stella McCartney er med i arrangementskomiteen og har overtalt en rekke venner til å bidra til auksjonen. Budene vil være åpne til alle gavene i 30 dager, men de som vil være med på Beckhams fotballfest har bare ti dager på seg.

Den britiske barnehjelpsorganisasjonen National Society for the Prevention of Cruelty to Children, som arrangerer veldedighetsauksjonen, håper å kunne samle inn alt i alt rundt 110 millioner kroner.

Besitter man overskuddskapital eller føler for å flotte seg med celebritetene, kan man gå inn på www.dreamauctionfullstop.com. (©NTB)