KRISTIANSAND: Jeremy består av Lars Christian Olsen (19) og Øivind Hatleskog (20) fra Stavanger. De har bare holdt det gående i to og et halvt år under bandnavnet Jeremy, men har likevel klart å markere seg på den norske musikkscenen. De har blant annet varmet opp for artister som Sondre Lerche, Maria Solheim og Kaizers Orchestra og turnert Sør-Norge på kryss og tvers.

Etter By:Larm-opptredenen tidligere i år, har gutta vært i studio og spilt inn en EP. I forbindelse med dette tar de nok en gang fatt på landeveien for å promotere utgivelsen, og onsdag står Trash-Pop og Charlies for tur.

Sjarmerende scene-show

Selv mener Olsen og Hatleskog at de er upåklagelig sjarmerende på scenen. De stiller alltid pent påkledt med dress og beskriver musikken sin som en blanding av masse kos, feel-good, Simon & Garfunkel, Belle & Sebastian, Beatles og britpop. Men de har vanskelig for å plassere seg selv i en musikalsk bås.

— Det viktigste for oss er at hele låten fenger. Vi har arrangementer som spenner fra det ytterst pompøse til det helt lavmælte. Vi er også i å skrive litt mer fartsfylte låter som får folk til å svinge litt på hoftene, sier Olsen.

— Vi elsker å lage show på scenen. Det er viktig for oss å være i fyr og flamme, men også å formidle sangens budskap til publikum, sier han videre.

Med titler som blant annet "Miss You", "Make Love, Not War" og "You're Allright" kan det høres ut som om Charlies-publikummet kan få et samlet romantisk-sympatisk-optimistisk budskap servert onsdag kveld.