OSLO: En suite er hjemmet hans under noen hektiske dager i Oslo. Dybdahl har kost seg med å være lenge hjemme i Stavanger, men nå er han klar for ny turne.

Da Fire store underholdning møtte Dybdahl på hotellrommet få timer før han gikk på scenen i Oslo, ble vi servert en eksklusiv intimkonsert. Det ble en akustisk, sår versjon av sangen «This year» Dybdahl valgte å fremføre.

— Dette er veldig eksklusivt, for låta er foreløpig ikke med på turneen, forteller Dybdahl. Rogalendingen valgte også å ikke ha med sangen på den nye plata «Science».

Nye scener

Thomas gleder seg til å spille på nye scener rundt i Norge, og denne gangen skal scener som Olavshallen i Trondheim prøves ut.

— Vi har gått fra å spille på klubber til større scener, forteller artisten. - Jeg vet egentlig ikke hvordan det blir, men det må jo prøves.

Men først er det Oslo og Sentrum Scene som står for tur, og Thomas vil bruke god til på scenen før konserten starter.

— Av og til er det skikkelig kjedelig å forberede seg, men jo bedre forberedt jeg er, jo bedre blir musikken, meddeler Dybdahl.

Turnestart

Han venter mange venner og kjente blant publikum i kveld, og nervene går opp og ned før konserten.

— I kveld er det turnestart og fult hus, men jeg tror det skal gå fint.

Dybdahl skal underholde på 20 konserter fra nord til sør på 25 dager, i tillegg til to opptredener i Danmark i desember.

Aktuell plate

For tiden er Thomas Dybdahl aktuell med albumet «Science» som var ute 18. september, og har høstet gode terningkast fra landets anmeldere.

Bergens Tidende ga albumet 4 og kalte den «Varsomt eksperimentelt, men heldigvis ikke pretensiøst».

Adressa mente også «Science» var en firer og uttrykte at den var et «Typisk veiskille-album som viser en artist som søker videre». Aftenbladets anmelder ga Dybdahl 5 og kalte han «Tryllekunstneren».

Utvalgte konserter:

17/11: Kristiansand (Kick)

18/11: Bergen (Peer Gynt)

19/11: Stavanger (Folken)

20/11: Stavanger (Folken) (Under 18 år)

22/11: Haugesund (Byscenen)

25/11: Trondheim (Olavshallen)