KRISTIANSAND: — Dette blir fett. Animal Alpha har det som skal til for å slå gjennom internasjonalt. De var helt vanvittig intense da jeg så dem på Bylarm i Tromsø, sier Louis Holbrook som driver bookingfirmaet Good Show Booking.

I tillegg til å booke for Kråga Live, har han tatt på seg en del bookingansvar for Kick. Stedet har i år markert seg som en livescene å regne med, etter flere godt besøkte konserter. Og scenen med en kapasitet rundt 600 publikummere satser videre i året som kommer.

I går var det klart at det hardtslående bandet Animal Alpha kommer til Kick 2. februar. Tidligere samme kveld spiller de også på Samsen. Oslobandet med kristiansanderen Christer André Cederberg på en av gitarene, har brukt lang tid på å lade kanonen med oppfølgeralbumet til «Pheromones» som kom i 2005. Tre år skulle det ta før «You pay for the whole seat, but you'll only need the edge» følger opp suksessen.

Ifølge plateselskapet Racing Junior er plata friskere og mer metall-inspirert enn forgjengeren. Produsent har vært Mike Hartung, som også har produsert så forskjellige ting som Marit Larsen, a-ha, Skambankt og JR Ewing.

Men før Animal Alpha er det Syntax E som er første konsert ut på Kick. Elektronika-kollektivet med kristiansandere som Henrik Moy Askildsen og Thom Hell i stallen spiller 14. desember.