Jennifer Lopez insisterer på at hun ikke kommer til å gjøre flere nakenscener i fremtidige filmer. Skuespilleren og sangeren har tidligere innrømmet at hun alltid har følt seg ukomfortabel med å kle av seg foran kamera, selv om hun flere ganger har latt klærne falle, skriver Digital Spy.

— I begynnelsen av karrieren gjorde jeg noen nakenscener, men jeg var heldig for de klippet dem alltid bort. Jeg tror bare det er én ute på markedet, sier Lopez i et intervju med talkshow-verten Michael Parkinson.

- Det føles ikke rett

Hun forklarer videre at hun det er noe selvutleverende med å kle av seg på film, og dette føler hun seg ikke komfortabel med.

— For å være ærlig så føles det ikke naturlig for meg å gjøre nakenscener på dette stadiet i karrieren. Jeg er egentlig ganske fryktløs når det kommer til jobb, men for meg er det noe som ikke føles helt rett med å kle av seg foran kamera, sier Lopez.

Må gjøre sexscener

Nakenscener eller ei, superstjernen har innfunnet seg med at hun trolig ikke kommer unna å gjøre å måtte gjøre sexscener.

— De kan man ikke bli kvitt. Men det er alltid noe unaturlig med å være intim med noen man egentlig ikke er intim med.

Dermed er en av verdens mest berømte kropper i nettoen forbeholdt ektemannen Marc Anthony i tiden fremover.

Har funnet seg selv

Lopez avslørte også i tv-intervjuet med Parkinson at hun nå føler hun har funnet seg selv etter at hun giftet seg med ektemannen. Etter flere mislykkede ekteskap og et tøft brudd med eks-kjæresten, skuespiller Ben Affleck, følte stjernen seg på villspor. Hun innrømmer at ting var kommet ut av kontroll og at hun følte oppmerksomheten og stjernelivet gjorde at hun mistet seg selv.

— Jeg var på forsiden av tabloidavisene hver dag i to år, det var sinnsykt. Jeg hadde det virkelig vanskelig på den tiden. Men da jeg giftet meg og begynte å jobbe med forskjellige typer musikk, blant annet spansk, fant jeg meg selv igjen, sier Lopez.

For tiden er stjernen aktuell med sin nye kleskolleksjon «Justsweet 2008», som ble vist under moteuka i New York 11. september.