Blir du rik og berømt, følger det mange fristelser med på veien. Ikke alle takler dem like godt. Her er fire damer som alle har smakt på både det søte og bitre livet, og blitt snille.

1. Madonna

Utfordrende og sexy. Den unge Madonna la ikke skjul på sine lyster, drifter og begjær. Hun stilte seg naken i veikanten og ble tatt bilder av. Boken «Sex» er senere blitt et samleobjekt og ikke noe Madonna liker å snakke om. Nå er hun pen frue som bryr seg om mennesker i andre land og oppdrar sine egne barn strengt. Her er det regler om både klær og tv-titting. Sammenlignet med den unge utgaven av seg selv, kler hun seg tekkelig til hverdags og fest. Men på scenen viser hun litt av den yngre Madonna og pisker menn. Ja, også skriver hun moralske barnebøker.

Se bilder av Madonna i gymdrakt, singlet og cowboyhatt her.

2. Drew Barrymore

Hun begynte tidlig som modell, og smeltet alle som Gertie i hjerteknuser-suksessen «E.T». Suksessen førte til et hardt liv for Drew, som ble invitert på fester og betraktet som voksen før hun var tenåring. Hun fikk store rusproblemer og var på rehab to ganger før hun var 15. Hun poserte naken i Playboy og ble et sex-symbol på 90-tallet. Så dekte hun seg mer til og er nå kjent for sine romantiske komedier. Hun bryr seg også om verden utenfor USA, og ble i år FN-ambassadør.

Sjekk bilder av Drew Barrymore her.

3. Fergie

Fergie var i mange år pen barnestjerne i tv-programmet «Kids incorporated», før hun ble med i trioen Wild orchid. Da plateselskapet ikke ville gi ut bandets tredje plate, fikk Fergie et sammenbrudd og gikk til terapi. Hun ble også stoffavhengig og Fergie har sagt at å gi opp stoff var som å gjøre det slutt med verdens beste kjæreste. I 2003 ble hun med i Black eyed peas, og resten er en suksess-historie. Nå forsøker Fergie seg også som soloartist og er stadig med på mest-sexy-lister.

Mer om Fergie på damas offisielle side.

4. Mary J. Blige

Sanger, produsent, låtskriver og skuespiller. Mary med alle talentene hadde en tøff oppvekst. Hun ble misbrukt som barn, sluttet skolen tidlig og brukte dop. Alkohol— og stoffproblemer ødela nesten både livet og karrieren hennes. Men hun reiste seg og kom sterkt tilbake, både privat og profesjonelt. Du har vel hørt «One» som hun synger med U2s Bono? Hun fikk i 2006 8 Grammy-nominasjoner, deriblant en for «One»-samarbeidet – hun er godt gift og venter sitt første barn neste år.

Hør Mary J. Blige og Bono på Youtube.

Foto: Scanpix/AP
Foto: Scanpix/AP/ Guillaume Bonn
Foto: Scanpix/AP
Foto: Scanpix/Wenn
Foto: Scanpix/AP