Skuespiller Gwyneth Paltrow har slått seg sammen med sin personlige trener, Tracy Anderson, som også er Madonnas hemmelige våpen. Sammen skal de bygge en internasjonal trenings-kjede. Paltrow som investor og partner.

36 år gamle Paltrow har allerede produsert og regissert en suksess av en treningsvideo for Anderson. Hun opptrer også i diverse promomateriell for Andersons treningsstudio The Tracy Anderson Method Studio i Los Angeles og New York. Men nå utvider de to forretningen.

Businessduoen skal ifølge dailymail.co.uk. denne gangen utvikle gymsentre først og fremst i Europa, Asia og Australia.

Mye penger i svette

En kilde sier til den britiske avisen:

— Tracy og Gwyneth kommer til å tjene gigantiske pengesummer. Hun (Gwyneth Paltrow, red. amn.) er overbevist om at treningsstudioene vil bli en kjempesuksess. DVD-en har formelig runnet ut av hyllene. På coveret er det bilde av både Gwyneth og Madonna, og Gwyneth pusher den på alle. Hun har vært overveldet av resultatene Tracys veiledning har gitt hjulpet henne å oppnå.

Fødselsdepresjon og kilo

I maiutgaven 2008 av motemagasinet Vouge, fortalte Paltrow, som er gift med Coldplays Chris Martin, om sin fødselsdepresjon etter å ha fått deres andre barn, Moses.

Etter fødselen fikk hun også pes av deler av media for ikke å bli kvitt kiloene hun la på seg under svangerskapet fort nok.

Skuespilleren tok kontakt med trener Tracy Anderson for å komme i form igjen.

Paltrow skal ifølge dailymail.co.uk. ha sagt om den nye forretningspartneren sin:

— Hun er morsom, fantastisk flink, og veldig hyggelig.

«Iron Man»

Paltrow var aktuell på kino i fjor med «Iron Man».

I april har hun premiere på norske kinoer med filmen «Two Lovers». I 2010 er hun klar med «Iron Man II».