Vokalist Roger Daltrey har holdt seg til mikrofonen i sin lange karriere i The Who. Låtskrivingen er det makker og gitarist Pete Townsend som stort sett har tatt seg av. Daltrey har gitt ut flere soloplater med materiale fra andre låtskrivere i løpet av karrieren, og han føler han har mer inne. Han trenger imidlertid å komme i kontakt med låtskrivere.

– Jeg føler jeg har ytterligere et bra soloalbum inne i meg. Jeg føler det må være enormt mange talentfulle låtskrivere der ute som ikke kan synge. Så vær så snill: Send meg sangene deres, oppfordrer han spøkefullt i et intervju med amerikanske Billboard Magazine.

The Who

Daltrey og Townsend har fortsatt å spille under The Who-banneret på tross av at både John Entwistle og Keith Moon er døde. De ga til og med ut albumet «Endless Wire» i 2006 og turnerte land og strand rundt i etterkant. Ifølge Billbard Magazine hadde duoen planlagt et nytt album bestående av coverlåter, og platen skulle etter planen blitt produsert av T-Bone Burnett.

Utsatt

Nå er platen utsatt. Grunnen er at Burnett fremdeles er på turnè sammen med Robert Plant og Alison Krauss. Burnett produserte også duoens suksessalbum, «Raising Sand».

– Det er en idè som tikker avgårde. Det vil sikkert skje en gang, men jeg tror at jo mindre ideen utføres jo bedre. Kanskje det vil være noe for nettsiden vår, opplyser vokalisten.