KRISTIANSAND: — Vi legger vår ære i å servere et liveshow helt utenom det noen har sett før. Det skal ikke være nødvendig å ha hørt på plata vår for å kunne komme på en 22-konsert og få en fantastisk opplevelse, forklarer vokalist og gitarist, Magnus Børmark i forkant av fredagens Kick-konsert.

Les anmeldelse av den nye plata her.

Etter å ha spilt i Ås, Bodø, Narvik, Tromsø, Harstad, Mo I Rana og Namsos den siste måneden lover den tidligere Gåte-gitaristen og aerobicinstruktøren at de skal være gode og "varme i trøya" før de kommer til Sørlandet.

Foto: Ole Gunnar Onsøien

— Ingen skal gå fra våre konserter uten å ha hatt det gøy. Vi gir publikum en mulighet til å bruke alle sansene, både med eget lysshow, egen 22-lukt i lokalet og en egen 22-sjokolade, for de som måtte ønske det, forteller Børmark.

Masterchef i bandet.

Det er bassist og tidligere Masterchef-finalist, Mats Paulsen som er hjernen bak den søte smaksopplevelsen. I tillegg til å spille bass i 22, er Paulsen kjent som medgründer i konfekt- og iskremfabrikanten Cielo. Og sjokoladekompetansen kommer godt med, også for resten av bandet, som i tillegg til de to nevnte består av vokalist, Per Kristian Trollvik og trommeslager Andreas Kjøl Berg.

Platedebuterte i år.

Trønderne viste seg for første gang frem for det norske konsertpublikummet i 2008. Da spilte de blant annet for 850 tilskuere på By:larm i Oslo i tillegg til å gjennomføre en 22 dagers norgesturné med 22 spillejobber i forskjellige byer.

Med EP'n "E.S.P" (2008) opparbeidet de seg en egen base av fans i Skandinavia. Og da debutplata "Flux" kom ut i september 2010, fikk de også musikkanmelderne til å peke tommel opp.

Singelen "I AM THAT I AM" ble B-listet på P3 allerede i sommer, og nylig slapp også 22 en musikkvideo til låta "Plastik". Den kan du se her: