KRISTIANSAND: — Dette kommer til å bli kjempehardt, men jeg skal gjøre mitt beste, sier en glad Janne Formoe til Fædrelandsvennen.

I dag ble det bekreftet at hun er en av totalt elleve kjendiser som skal delta i det populære tv-programmet. Selv er Janne ingen kløpper i dansekunsten, men gikk på ballett noen måneder som seksåring.

— Jeg synes det var kjempegøy, men måtte dessverre slutte etter noen måneder fordi det ble for langt å kjøre, forklarer hun. På skolen var Janne jenta som laget ulike danser i musikktimene og framførte dem.

- Aldri for mye glitter

— ”Skal vi danse” er en kjempesjanse til å lære å danse på ordentlig. Jeg har alltid drømt om det. Og nå passer det fint i forhold til andre planer, sier Janne som i sommer spilte Ofelia i ”Hamlet”-oppsetningen i Fjæreheia.

Hun ser også fram til en god dose med glitter, glamour, nydelige kjoler og lekre sko.

— Det kan rett og slett ikke bli for mye glitter i ”Skal vi danse” og det passer meg utmerket, ler Janne.

Danser med nykommer

Som dansepartner får hun nykommeren Jan Erik Hansen (32). De har så vidt tatt noen dansetrinn sammen.

— Jan Erik virker som en sympatisk og dyktig mann, så jeg tror det blir bra. Vi begynner å danse sammen førstkommende fredag, så nå er det bare å legge seg i hardtrening, sier Janne.

De andre norske kjendisene som er klare for parketten er tidligere ”Idol”-deltaker Gaute Ormåsen, artist Lene Alexandra Øien, værdame Siri Kalvig, Hanne Krogh, Tor Endresen, alpinist Hans Petter Buraas, programleder Sigurd Sollien, ”Grandiosa-dama” Jenny Skavlan, skuespiller Mikkel Gaup og fotballproff Tore-André Flo.

”Skal vi danse” har premiere på TV2 senere i høst. Årets sesong er den fjerde i rekken og programledere er Guri Solberg og tidligere ”Skal vi danse”-vinner Kristian Ødegård. I fjor var det Tshawe Baqua som stakk av med seieren i den populære dansekonkurransen.