Ryan Adams og hans backingband The Cardinals er aktuelle med den nye platen «Cardinology», og turnerer for tiden i Storbritannia. I anledning konsertene på øyriket fikk Adams slippe til i The Guardians særdeles underholdende intervjuserie «Is this is?», der populærkulturelle fraser og titler utgjør spørsmålene. Han lot ikke sjansen gå fra seg til å slenge litt med leppa mot andre deler av musikkindustrien, og denne gangen var det en kvartett fra Las Vegas som fikk gjennomgå.

Berømt

«When will I be famous?» lød rett og slett spørsmålet, og Adams svarte med følgende salve:

– Å gud: Dersom du er heldig — aldri! Berømmelse er en unaturlig konstruksjon og de som går ut på leting etter det er de som minst sannsynlig vil finne det. Han noen virkelig lyst til å sitte igjennom et helt show med The Killers? Det som skjer i Vegas forblir i Vegas, dessverre med unntak av The Killers, slo han fast.

The Killers startet opp i 2002 og slo igjennom med et brak med debutalbumet «Hot Fuss» i 2004. Bandet har etablert seg som et av verdens mestselgende band, men dette er tydeligvis ikke nok til å imponere Adams.

Vegas

På tross av en lang rekke kritikerroste plater har det aldri lykkes Adams å slå igjennom til et bredt publikum. Han har altså lite til overs for The Killers, men andre aktører i rockebransjen har han et betydelig bedre forhold til. I desember er han oppvarmingsartist for Oasis på det britiske rckebandets turné i USA. Dermed var det naturlig for The Guardian å stille følgende spørsmål til Adams: «What's the story) morning glory?».

– Det er en «oasisme». Det trenger ikke gi noen mening, det er bare utrolig bra. De finner greia, det fungerer og det ruller av tunga, slår han fast, og legger til at han elsker det siste Oasis-albumet.