- Det er fullstendig crazy

Justin Bieber sier han er bekymret for fansens sikkerhet. Plateselskapet ber nå folk om ikke å reise til Opera-taket.

Publisert:

KAOS: Justin Bieber skal holde konsert ved Opera-taket klokken 21.30. Inngangen er nå stengt av sikkerhetsgrunner.

  • Kjersti Nipen
  • Robert Hoftun Gjestad
Denne artikkelen er over åtte år gammel

OSLO: — Du setter jo hele byen på hodet?

— Ja, det er fullstendig crazy. Å komme hit til en by jeg aldri har vært, og det er ville fans som møter meg overalt. Det er rett og slett litt skremmende, sier Justin Bieber til Aftenposten.no.

- Hvorfor?

Vi må passe oss når vi drar rundt, fordi det overalt er jenter som kaster seg foran bilen min. Vi prøver å være forsiktige, det siste jeg vil er jo å skade noen av mine fans.

— Er du overrasket over oppstyret?

— Nei, jeg kan jo ikke si det. Det er sånn uansett hvor jeg drar, så jeg er blitt vant til det. Men det ute her virker jo å være i overkant.

Stenger Opera-taket

Etter å ha gjennomført korte enkeltintervjuer med ca. 20 utvalgte medier i ettermiddag, skulle Bieber møte til en felles pressekonferanse og fotoseanse på det nye hotellet i Østbanehallen i ettermiddag. Den pressekonferansen måtte imidlertid avlyses av sikkerhetsgrunner.

Biebers plateselskap har i dag hatt nedtelling på nett før de klokken 16 avslørte hvor Bieber skal synge i Oslo. Og noen overraskelse er det knapt, ettersom tusenvis av fans for lengst hadde møtt opp på stedet: Operataket.

Bieber holder minikonsert på Operataket kl. 21.30. Han fremfører kun 6 låter, og det hele forventes å være unnagjort på en halvtime, melder Universal.

Dørene til Operaen ble i 16-tiden stengt av, og dermed slipper ikke flere personer inn på området.

Universal skriver på sine nettsider: "For deres egen sikkerhet, IKKE reis til Operataket".

Deler ut vannflasker

Politiet i Oslo hadde flere timer tidligere twitret at det "trolig" ville bli konsert på Operataket i kveld, men den endelige bekreftelsen kom først kl. 16. Da var det allerede stappfullt på Operataket.

Det er stort sikkerhetsoppbud på Operataket allerede, og vaktmannskaper deler ut vannflasker til fans som står klemt sammen i varmen.

Den canadiske artisten landet tirsdag ettermiddag på Gardermoen, og hylende tenåringsjenter har jaktet på idolet byen rundt siden tidlig i går ettermiddag. Tirsdag kveld viste stjernen seg også fra hotellet der han er innkvartert, Royal Christiania i Oslo sentrum.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.