Vi spurte sørlendinger hvilke minner de sitter igjen med etter tidenes festivalsommer.

Camilla Juklerød (18): -Slutten av kvelden på Palmesus. Når han Fitness spilte. Eller var det Faithless? Ja, jeg var egentlig ikke der for musikken. Det var gøy der uansett!

Camilla Juklerød (18): — Slutten av kvelden på Palmesus. Da han Fitness spilte. Eller var det Faithless? Ja, jeg var egentlig ikke der for musikken. Det var gøy der uansett!

Lisa Enes (24): -Jeg husker best at jeg ble så overraska over hvor unge og små publikummet på Hove var. Da fant jeg ut at jeg kanskje er for gammel for dette. Jeg er nok det.

Lisa Enes (24): — Jeg husker best at jeg ble så overraska over hvor unge og små publikummet på Hove var. Da fant jeg ut at jeg kanskje er for gammel for dette. Jeg er nok det.

Mikael Larsen (24): -Jeg hadde gledet meg hele året til å dra på Vinjerock. Men det ble utsolgt og jeg fikk ikke billett. Atmosfæren der er magisk, så det var synd. Men det husker jeg best.

Mikael Larsen (24): — Jeg hadde gledet meg hele året til å dra på Vinjerock. Men det ble utsolgt og jeg fikk ikke billett. Atmosfæren der er magisk, så det var synd. Men det husker jeg best.

Mari Mjåland (21): -Da David Guetta spilte favorittsangen min, da koste jeg meg. Det var en fantastisk stemning den dagen på Odderøya. Alle kunne sangene, og sang med.

Mari Mjåland (21):

— Da David Guetta spilte favorittsangen min, da koste jeg meg. Det var en fantastisk stemning den dagen på Odderøya. Alle kunne sangene, og sang med.

Kathrine Wallevik (19): -Skjærgårdsfestivalen er mitt beste minne. Det var første gang jeg var der, og det var en konsert med en som het Michael Smith som var utrolig bra.

Kathrine Wallevik (19):

— Skjærgårdsfestivalen er mitt beste minne. Det var første gang jeg var der, og det var en konsert med en som het Michael Smith som var utrolig bra.

Adrian Kaarigstad (21): -David Guetta på Odderøya Live! Jeg hadde aldri sett ham før, så det var vilt. Selv om jeg selvfølgelig også husker ølkaoset.

Adrian Kaarigstad (21):

— David Guetta på Odderøya Live! Jeg hadde aldri sett ham før, så det var vilt. Selv om jeg selvfølgelig også husker ølkaoset.

Lisa Blödorn (26): -Den rolige, fine stemningen som var på Måkeskrik husker jeg aller best. Det var koselig der, og lite fyll. Og så var Dråpe bra, de klarte å skape en fin sommerstemning.

Lisa Blödorn (26):

— Den rolige, fine stemningen som var på Måkeskrik husker jeg aller best. Det var koselig der, og lite fyll. Og så var Dråpe bra, de klarte å skape en fin sommerstemning.

Sondre Lislegård Torvund (24): -Den store trancedagen på Odderøya Live var kul. Jeg ble nok litt for full, så husker ikke så mye da. Men det var skikkelig gøy!

Sondre Lislegård Torvund (24):

— Den store trancedagen på Odderøya Live var kul. Jeg ble nok litt for full, så husker ikke så mye da. Men det var skikkelig gøy!

Tony Nordtveit (26): -Vi er turister her, og har hørt om alle festivalene her nede. Mitt beste minne er fra en akustisk kveld på Oscarsborg i Drøbak. Ole Paus spilte, og han er morsom!

Tony Nordtveit (26):

— Vi er turister her, og har hørt om alle festivalene her nede. Mitt beste minne er fra en akustisk kveld på Oscarsborg i Drøbak. Ole Paus spilte, og han er morsom!

Mona Sæther (22): -Guetta og Avicii på samme kveld er noe jeg ikke vil glemme så lett. Man får ikke noe bedre enn det. Det øyeblikket da Avicii kom på scenen var magisk.

Mona Sæther (22): — Guetta og Avicii på samme kveld er noe jeg ikke vil glemme så lett. Man får ikke noe bedre enn det. Det øyeblikket da Avicii kom på scenen var magisk.

Vidar Haugedal (50): -Stemninga i VIP-teltet på Palmesus husker jeg aller best, og jeg har vært på mange festivaler. Der var det mye kjentfolk, bra miljø og lite knuffing.

Vidar Haugedal (50): — Stemninga i VIP-teltet på Palmesus husker jeg aller best, og jeg har vært på mange festivaler. Der var det mye kjentfolk, bra miljø og lite knuffing.

Mahnaz Ahmadi (18): -Mine beste minner er fra campingen på Hovefestivalen. Der var det liv og røre hele tida. Jeg sov faktisk ikke på tre døgn, fordi teltet vårt ble ødelagt. Men det gjorde ikke noe.

Mahnaz Ahmadi (18): — Mine beste minner er fra campingen på Hovefestivalen. Der var det liv og røre hele tida. Jeg sov faktisk ikke på tre døgn, fordi teltet vårt ble ødelagt. Men det gjorde ikke noe.

Haakon Magnus Omdahl (15): -Musikken på Hovefestivalen. Det var himla bra, alt sammen. Og så husker jeg godt at vi bada på stranda der. Det var digg!

Haakon Magnus Omdahl (15): — Musikken på Hovefestivalen. Det var himla bra, alt sammen. Og så husker jeg godt at vi bada på stranda der. Det var digg!

Kjell Rune Jonassen (27): -Jeg husker ølkaoset på Odderøya Live aller best, dessverre. Det var mye knuffing og jeg var litt avhengig av øl fordi det var ikke helt min musikksmak.

Kjell Rune Jonassen (27): — Jeg husker ølkaoset på Odderøya Live aller best, dessverre. Det var mye knuffing og jeg var litt avhengig av øl fordi det var ikke helt min musikksmak.