Det er ikke lenge før realityserien til parhesten Britney Spears og Kevin Federline skal på lufta i USA, og det hevdes fra flere hold at den unge popsangeren er gravid med danserens barn. Men skal vi tro siste meldinger, er det knute på tråden — og vel så det. Federline skal nylig ha brukt en helg i Las Vegas sammen med en ung og uidentifisert dame. Og da hans og Britneys hjem i Malibu skulle pusses opp sist helg, tok de nygifte inn på hotell i Santa Monica - men på hvert sitt rom. Et vitne som holdt hus på hotellet, sier til New York Post:

— De flyttet inn på hotellet fordi Malibu-huset deres er under renovering. Men Britney bodde i hovedbygningen mens Kevin tok inn i en bungalow. De var ikke sammen i det hele tatt i løpet av uken. De ringte sine familier for et nødmøte. De har seriøse problemer og familiene ble tilkalt for å hjelpe dem med å finne ut av det.

Det skal ha vært en svært nedtrykt Britney som ble sett subbende rundt i hotellets ganger, iført en svær t-skjorte.

— Moren var hos henne, men ikke Kevin. Da Britney forlot hotellet mandag, ble han værende, hevder vitnet videre

Men parets talsperson hevder på sin side at de to fortsatt er lykkelige sammen og at de gleder seg til TV-serien som skal sendes i regi av TV-nettverket UPN. Til sammen seks avsnitt er bestilt, fem halvtimeslange og et finaleavsnitt på en time. Seerne kommer blant annet til å få se Spears og Federline under popsangerens Europaturné i fjor, forberedelsene til bryllupet - og selve bryllupet. Det meste av materialet er spilt inn av paret og deres venner, men UPN kommer til å stå for nyere intervjuer og kommentarer fra paret. Det blir sendestart i løpet av mai, melder Variety.