I ermeløs topp kom skuespillerens vanligvis velformede armer godt til syne og var svært senete og med fremtredende årer, skriver Daily Mail som også har bildene.Trebarnsmoren, som har den sju år gamle sønnen James og tvillinger på ti måneder, er ifølge venner blitt overfokusert på trening og slanking:

– Hun har alltid vært helsebevisst, men nå har det tatt helt av. Hun er bekymret for at hun ser gammel ut, og føler at hun trenger å øke treningsprogrammet sitt for å holde seg sunn, men nå er det neste som om hun er blitt helt besatt, sier en venn av Parker til bladet Closer.

Avisene har regnet på Parkers BMI, og hevder at den med hennes angivelig nye vekt ligger på 16,1 – noe som ligger langt under anbefalte 18,5. Hun trener i helsestudioet minst to timer om dagen, og spiser så magert som mulig.

Venninnen og «Sex og singelliv»-kollegaen Kristin Davis innrømmer at hun ikke klarer å holde følge med Sarah Jessica Parker og kaller henne «et av de mest motiverte menneskene jeg noensinne har møtt». (©NTB)