KRISTIANSAND: 3. februar har West Side Story premiere på Kilden. I dag ble det klart hvem som skal bekle de ulike personene i den verdenskjente musikalen.

Hovedpersonene «Mary» og «Tony» spilles av den prisbelønnete, svenske sopranen Frida Jansson og den svenskutdannede, norske sangeren og skuespilleren Rune Svendsen. I den viktige, kvinnelige rollen «Anybodys» får publikum møte danseren Signe Alexandra Domogalla fra Arendal. Hun har en bachelor i dans og pedagogikk og Master i koreografi fra Kunsthøgskolen i Oslo (tidligere Statens Balletthøgskole) og etterutdanning i jazzdans fra USA. I 2009 koreograferte og danset hun «Granitt», et bestillingsverk til nyåpning av Agder Teater i Fjæreheia. Hun har også hatt sitt eget kompani Domogalladance siden 2005 og her gjør hun både bestillinger og egne forestillinger.

Svenske Frida Jansson er fra Åland og har ved siden av studiene ved Operahögskolan i Stockholm medvirket i oppsetninger som Tryllefløyten på Confidencen i Stockholm og Cosi fan Tutte på Drottningsholms slottsteater.

Rune Svendsen er utdannet sanger og skuespiller ved Opera – och Teaterhögskolan i Göteborg. Han har tidligere jobbet ved Det Norske Teatret, Akershus Teater, Bømlo Teater og Metronome/Spartacus/TV2. Før han begynte i Göteborg jobbet han i flere år med underholdning i Kristiansand Dyrepark, som tryllekunstner og som bakenden i den talende kamel i Kardemomme By.

Til de 30 rollene i musikalen meldte det seg mer enn ti ganger så mange høyt kvalifiserte sangere, dansere og skuespillere.

Det er nå solgt rundt 10.000 billetter til musikalen.