Sarah Jessica Parker angrer ikke på forholdene hun har hatt opp gjennom årene.Skuespilleren, som har barna James (7) og de ti måneder gamle tvillingene Tabitha og Marion med sin mann Matthew Broderick, innrømmer at hun har lært mye av forholdene hun har hatt.

– Da jeg var yngre, lot jeg meg imponere av storslagne gester. Når du har barn og investerer flere år på dem, er det mer komplisert. Det er de hverdagslige tingene, hva slags mor eller far du er, hva slags partner du er. Det er de store og små tingene. Men det er ikke meningen at du skal vite det når du er yngre, så jeg tror ikke noen burde angre på valgene de gjør når de er i 20-årene, sier 45-åringen, som tidligere blant annet har hatt følge med Robert Downey Jr.

Skuespilleren innrømmer også at hun kjemper for å finne den riktige balansen mellom det å være en kone og mor, og ha suksess med karrieren.

– Det er den evige konflikten for alle arbeidende kvinner, men jeg klager ikke ettersom jeg har valgt dette selv. Og jeg har en vidunderlig barnepike som gjør at jeg kan arbeide. Den store utfordringen for meg er å være noe for alle; jeg vil være en god mor og jeg vil føle meg vel til mote når jeg er på arbeid. Men det er vanskelig, sier Parker til det britiske magasinet Glamour.