Rozonda "Chilli" Thomas sier at hun og Tionne "T-Boz" Watkins vil fortsette å synge sammen, og at de vil komme med sitt fjerde album snart.— Den kjemien vi hadde var noe Gud hadde satt sammen og den kan ikke erstattes, sier Thomas til Atlanta Journal-Constitution.

Lopes ble gravlagt torsdag i en forstad til Atlanta i Georgia. TLC-stjernen ble drept da bilen hun satt i kjørte av veien og gikk rundt nær Jutiapa, nord for hovedstaden Tegucigalpa i Honduras.

Fant albumnavnetSju andre, inkluderte Lopes søster og bror, ble skadet i ulykken, men de andre skal være utenfor livsfare.

TLC startet innspillingen av sitt fjerde album i fjor sommer. Lisa "Left eye" Lopes skulle ikke være med på alle sangene, så albumet kan gis ut selv uten Lopes, forteller Thomas.

— Lisa pleide å synge med på to-tre av sangene på platene våre, så musikalsk har det ikke vært noe problem å gi ut den nye platen, sier Thomas.

Lisa var også den som ga navn til gruppens album. Det gjelder også det siste, men det er ennå ikke kjent hva tittelen blir.