POP

TEAM ME

Kurven til sekstetten Team Me peker rakt oppover. Onsdag 19. oktober starter de turneen sin på Trashpop i Kristiansand.

Etter at de store norske byene er unnagjort, skal Team Me ut for å gjøre konserter både i Europa og USA. De bygger stein på stein nå, og det i ferd med å ta helt av. Bandmedlemmene fra Hedmark har gjort og skal fortsette å turnere med britiske The Wombats, men de står i hovedsak øverst på konsertplakaten rundt omkring i Europa. Det skjer takket være god mottakelse av single— og EP-utgivelser. Her er deres debutalbum, og det er vel ingen som ligner på Team Me akkurat nå.

Låtene knyttes sammen med lydcollager og symfoniske introer og outroer. De fete vokalharmoniene frontes av bandets leder, vokalist og sangskriver Marius Drogsås Hagen. Det pumpes på med heftige trommedrønn, og albumet lever opp til sin tittel, for dette når helt til tretoppene.

Team Me sin pop er både original og full av appell. En uslåelig kombinasjon. De stemningsfulle og forførende låtene både gløder og skinner, samtidig som overganger og partier både er mollstemt og elegant utført. ”Show me” er best av de helt nye låtene. Ellers er det tidligere utgitte spor som «Weathervanes and chemicals» og «Fool» som står seg best.

Men det er likevel helheten som forfører, og dette er en sterk lytteopplevelse samtidig som det meste er lettfattelig, umiddelbart og lett å fordøye. God lagånd kalles slikt.