Craig fikk nemlig noen tenner slått ut i en slåsskampscene under innspillingen av «Casino Royale».Brosnan sa i går kveld under den britiske premieren på hans nye film «The Matador» at han vet akkurat hvor farlig det kan være å spille superspionen, melder Breakingnews:

— Jeg ble lappet og sydd noen ganger, det nådde bare ikke avisene. Jeg fikk ansiktet kuttet åpent av en stuntmann. Jeg fikk en kneskade. Du får deg en smell på den ene eller andre måten dersom du kaster deg uti det. Det vil skje uhell.

Daniel Craig får ikke bare gjennomgå fysisk. Også verbalt har han fått atskillige slag av kritikere som mener han er et dårlig valg som Bond. Men Brosnan (52), som spilte i «Goldeneye» og «Die Another Day», hadde følgende støttende kommentar i så måte også:

— Jeg synes Daniel er en svært dyktig skuespiller. Dette er farlig farvann og de vil ta ham for noe uansett, men jeg tror når det kommer til stykket at han vil le sist og best, sier Brosnan.

Han er sistemann ut i rekken av Bond-tilknyttede skuespillere som rykker ut i forsvar for Craig. For bare et par dager siden var det Ian Fleming-venn og Bond-skurk Christopher Lee som ba mediene om å gi den utsatte Craig en sjanse. (©NTB)