Ikke verst — etter flere måneder med benektelser og omgåelser av det som var innlysende, så langt at de faktisk unngikk å stå ved siden av hverandre da deres felles film «The Break Up» hadde premiere, noe som ellers ville vært naturlig for to hovedrolleinnehavere.Vince løsnet først på tungebåndet. Nå klarer også Jennifer omsider å si noe, og da sier hun dette om parets første møte:

— For meg var det bare «wow». Slike øyeblikk opplever du sjelden. Du vet det ganske kjapt med noen at «dette blir lett». Eller «dette blir en tøff en». Men han er kremen.

Brad Pitts arvtager sier ifølge Bang! at han ble tiltrukket av Jennifer ved første møte, og ble slått ut av hennes storartede sans for humor.

— Ja, jeg likte henne øyeblikkelig som person. Jeg synes hun er strålende. Vennskap er det største, og humoristisk sans. Jeg liker noen som kan få meg til å le. Når du er yngre, har du andre prioriteter, men når du blir eldre så synes jeg at det å ha noen som får deg til å le og som du har et vennskap med og en tillit til blir viktigst.

Så får vi se hvor lenge slike kvaliteter holder i ekteskapsødeleggende Hollywood - med mindre paret akter å gjøre som ryktene sier de skal, nemlig flytte til Chicago. Og at det går motsatt vei av filmen de spilte sammen i. (©NTB)