I desember i fjor stilte hun opp i en moderat kreasjon under premieren på «Match Point», angivelig fordi bagasjen med det egentlige kjolevalget ble stoppet i tollen. Men hun sa også at filmens regissør Woody Allen helst så henne i diskrete klær.— Det ville gledet Woody om jeg gikk med en kjole à la den jeg har i filmen, hvit og i lin, men jeg tror ikke det hadde slått an under Golden Globe-utdelingen, sa Scarlett.

Og forskjellen kunne da heller ikke vært større. 22-åringen stilte i en ettersittende rød kreasjon som fremhevet figuren hennes. Det ble for sterkt for den homofile motedesigneren Isaac Mizrahi, ifølge den britiske tabloiden the Mirror.

Han mente den utringende kjolen trengte en liten justering og sa på direktesendt TV at han ville vite hva slags undertøy Scarlett gikk med.

Med en hånd rundt det ene brystet hennes og den andre rundt mikrofonen, sa han: - Jeg må bare kjenne. Oi, oi, oi! Jeg bare elsker det.

Til slutt fikk Johansson nok og utbrøt: «Hva er det du driver med?» Mizrahi, som var hyret inn som TV-reporter for Channel E!, svarte uskyldig at han bare «gjorde notater».

Tidligere i sendingen stakk han en finger ned i utringningen til en svært overrasket Teri Hatcher og lot som han lette etter takketalen hennes. Han fornærmet også Sarah Jessica Parker ved å spørre hvor mye av håret hennes som var ekte. (©NTB)