Og listen av superstjerner var ikke snau. Justin Timberlake, Bono, Iggy Pop, Jay Z, Keith Richards, Johnny Depp, Dixie Chicks, Terrence Howard, Patti Smith, Dennis Hopper og Chris Rock var de som stilte opp for å hedre den avdøde country-artisten Johnny Cash. Dette bekreftes i en pressemelding fra Universal.

«God's gonna cut you down» er den første videoen fra Cash sitt album «American V: A Hundred Highyways». Albumet består av tolv spor fra den populære sangerens siste innspilling og ble utgitt i år.

Artistene som stiller opp i videoen, er alle kledt i svart for å ære legenden. Svart-hvitt videoen vil vise et bredt spekter av følelser ettersom hver artist uttrykker seg selv på deres egen måte i de individuelle segmentene.

Johnny Cash døde i 2003, 75 år gammel. Cash har vært et mye nevnt navn det siste året på grunn av filmbiografien «Walk the line» som kom i fjor. Her følger vi Cash (Joaquin Phoenix) sitt liv fra den fattige barndommen på en bomullsgård, gjennom musikken og rusproblemene og selvfølgelig vises det sentrale forholdet til kona June Carter (Reese Witherspoon).

«God's gonna cut you down»-videoen ble regissert av Tony Kaye og konseptet for videoen var det Kaye, Justin Timberlake, Rick Rubin og Mark Romanek som sto bak.

Utvalgt diskografi:

1957: Johnny Cash with his hot and blue guitar

1958: The fabulous Johnny Cash

1968: At Folsom prison

1996: Unchained

2003: Unearthed

2006: American V: A Hundred Highways