AUST-AGDER: Skral Festival avslører på sine nettsider at de vil satse mer på rock i 2008. Big Bang blir et av høydepunktene på scenen i Grimstad til sommeren. Rockebandet, med Øystein Grenli i spissen, blir ofte omtalt som Norges beste liveband på grunn av sin eksplosive energi på scenen.

De er aktuelle med albumet ”Something Special — The Best of Bigbang”, så festivalpublikummet kan forvente seg å høre det beste fra bandets karriere.

Superfamily kommer også

Det fremadstormende bandet Superfamily kommer også til Skral. Mossebandet har hatt stor suksess i år, i forbindelse med utgivelsen av albumet «Warszawa». De vant to alarmpriser, blant annet for beste låt med "The radio has expressed concerns about what you did last night". Denne sangen er også den mest spilte på P3 gjennom hele 2007. Den tredje norske nyheten på Skralprogrammet er gruppen Katzenjammer, som består av fire jenter. Jentene tar i bruk 16 ulike instrumenter i løpet av en konsert, og er kjent for å blande sjangre som folk, pop, country og balkan som får det til å rykke i dansefoten til fansen.

Fornøyde med bandslippet

Ledelsen i Skral er fornøyde med bandene de til nå har klart å hanke inn.

— Dette slippet, med Big Bang på topp, mener jeg viser vår musikalske profil slik vi skal være. Vi presenterer her det neste og det beste innenfor norsk musikk, samtidig som jeg må understreke at store internasjonale artister kommer på plass på nyåret, sier bookingsjef Stian Tobiassen.

Skral Festival rocker løs fra 10. -12. juli på Groos i Grimstad