KRISTIANSAND: — Vi kommer hovedsakelig til å presentere musikk fra mitt kommende album, men Knut kommer også til å smelle til med sine ting. Det blir kort fortalt sinnssykt tøft, sier en entusiastisk Ronnie Jacobsen.

Gitaristen fra Kristiansand har spilt inn sin tredje fullengder, nettopp ved hjelp av blant andre Knut Reiersrud. Plata kommer ikke før over nyttår, slik at konserten på Kick blir en forsmak på det som kommer.

  • Dette blir min og Reiersruds første offisielle konsert sammen, sier Jacobsen som tidligere har høstet strålende kritikker for sine utgivelser «Adjust your stereo» og «Soulified». Den sistnevnte brakte ham en nominasjon for beste bluesalbum til Spellemannsprisen i 2006. I tillegg til Knut Reiersrud har en rekke andre toppnavn bidratt til Jacobsens tredje plate.

  • Jeg har kjent Knut siden jeg var ti år gammel, og som en av verdens fremste gitarister har han alltid vært et forbilde for meg, sier Jacobsen som er overrasket over det gode forhåndssalget. Det er ikke ofte en konsert i Kristiansand selger 100 billetter en måned i forkant.

  • Dersom det fortsetter slik kan det jo hende vi må sette opp en ekstrakonsert, sier Jacobsen som selger billetter via Fønix kino eller sitt eget Senter for Rytmisk Musikk.

Foruten ham og Reiersrud stiller disse på scenen:

David Wallumrød, keyboardist med bl.a. Knut Reiersrud, Thomas Dybdahl, Vidar Busk og Marit Larsen.

Richard Gjems, munnspiller med Steinar Albrigtsen, Kid Ramos m.fl.

Morten Øvensen, bassist med bl.a. Darkside of the Force.

Roar Farstad, trommer

Ove Nesheim, perkusjon

Anders Hofstad Sørås, gitar.