LILLESTRØM: — Hun fikk masse applaus og er ikke i faresonen for å bli blant de første som ryker ut, sier informasjonskonsulent og pressekoordinator Øystein Hygen Christensen til fvn.no.

Han mener stemningen var svært god blant publikum i Lillestrøm i går, og trekker også frem Svein Østvik (kjent fra "Charterfeber" ) og dekkbaron Tommy Sharif som to av kjendisene som virkelig viste at de kunne lage show.

- Ikke morsomt Premieren på programmet hvor norske a-, b- og c-kjendiser skal vise hva de innehar av sangkunnskaper gikk av stabelen torsdag kveld. Det direktesendte underholdningsprogrammet fikk ikke strålende kritikker i media. VG var blant annet ikke særlig fornøyd med nysatsingen og trillet terningen til to.

— Det er ikke bra og det er ikke morsomt. Poenget er antakelig at det skal være morsomt mer enn det skal være bra, men disse kjendisenes opptredener er stort sett bare midt-på-treet-dårlige og trettende tåpelige mer enn halsbrekkende kalkun-dårlige, skriver de i sin dom.

I tillegg slaktes programlederne Kathrine Sørland og Alf Gunnar " Alfie" Nilsen.

— Det hjelper heller ikke at programlederne har en flyt seg imellom som stadig vekk minner om beinbrudd, skriver VG.

- Tar tid å etablere konsepter Ifølge TNS Gallups tv-meter hadde "Sangstjerner" på det meste 146.000 seere torsdag kveld og 113.000 i gjennomsnitt . 62 prosent av seerne var kvinner. Summa sumarum ligger dermed TV3s nye storsatsing på nivå med tidligere egenproduksjoner kanalen har hatt. En knusende dom i landets største avis bekymrer dog ikke TV3. — Vi er veldig fornøyd og tror dette kommer til å bli bra. Programmet skal jo mest være morsomt og show, og jeg har tro på at det kommer flere seere til etterhvert. Vi er vant med at det tar tid å etablere konsepter. De må sette seg, sier Christensen.

I neste program vil en av de syngende kjendisene bli stemt ut. Stemmingen foregår på sms, og det er seerne som bestemmer hvem som ryker og hvem som blir.