— Dette er et resultat av iherdig jobbing fra Emil sin side, og det begynner endelig å lukte fugl, sier manager Vegard Strømsodd til fvn.no.

Bandet som har turnert mer eller mindre nonstop siden januar i år, later ennå ikke til å ville lene seg tilbake å nyte fruktene av iherdig livejobbing. For hovedpersonen selv er det en drøm som går i oppfyllelse. Vegard mener at det hele er et resultat av at Emil Nikolaisen har jobbet målrettet over flere år med å knytte kontakter, lage plate og turnere.

-Det er så deilig med Emil, han er ikke en av disse artistene som sitter å venter på at ting skal falle i fanget på deg. Han sørger for at ting skjer selv.

Og ting skjer. Allerede fredag reiser bandet for å spille i USA, hvor de blant annet skal spille på en svær utendørsfestival som er gratis og hvor arrangørene forventer ikke mindre enn 150 000 tilskuere.

-Det er kun hva arrangørene forventer, for det er plass til flere. Og Serena Maneesh kommer til å dele scene med Scissor Sister, Art Brut med flere, forteller Vegard.

I tillegg kommer alle avtalene de fortsatt har i sommer med norske og utenlandske festivaler. Serena spilte nettopp på Quart Festivalen i Kristiansand og før det på Roskilde festivalen i Danmark. Og listen slutter ikke der. Vegard ramser opp en rekke konserter og festivaljobber, og forteller at Serena også skal spille under musikkfestivalene i Reading og Leeds i England 26. og 27. august. Han har med andre ord nok å henge fingrene i.

I starten av September går turen tilbake til USA og deretter følger en konsertmaraton over det nordamerikanske kontinentet. Byene som får besøk er Northampton, Boston, Montreal, Toronto, Detroit, Chicago, Minneapolis, Seattle, Portland, San Francisco, Los Angeles, Denver, Lawrence, Dallas, Austin, Houston, New Orleans og Atlanta. Og velkomsten forventes å være varm.

-Selv om Spin Magazine gav plata deres dårlig anmeldelse når den kom, presenterte de mandag Serena Maneesh som dagens artist på sine nettsider, flirer Vegard.

-Nå ser det ut som om de endelig har hørt på skiva, ler han.

Han ser at flere og flere omfavner både bandet og plata. Og med 150 000 nye lyttere i New Jersey, stopper det vel neppe der.