Foals skal være et av Storbritannias beste liveband, og ses på Hovescenen tirsdag. Foto: Owen Sweeney

Om du er fan av Lana Del Rey, bør du se Banks på Amfiet. Hun er å finne på listen over det BBC mener er «Sound of 2014», men har ennå ikke kommet med sitt debutalbum. Det er uansett verdt å sjekke ut om Banks bare er tomt snakk, eller en kommende «jeg så henne allerede på Hove i 2014».

Elektronika

Mange har gledet seg til London Grammars stemningsfulle og melankolske elektronika trip— hop. Dette er et eksempel på perfekt festivalmusikk man bør få med seg.

Eksperimentell rock

Kanskje du er mer glad i stemningsfull og eksperimentell rock? Ja, da er det bare å gjøre seg klar for Foals. Det britiske bandet er kjent for å være et av de beste live- bandene, og kommer forhåpentligvis å overbevise det norske publikummet på Hovescenen.

Offspring

Denne dagen er det også et must å få med seg headliner The Offspring for å mimre tilbake til punkrockbandets storhetstid og få allsangen og aggresjonen ut av systemet.

Soul- avslutning

Kvelden avsluttes så med stil! John Newman kommer garantert til å skape dansestemning med sin retro og fengende soulmusikk. Du har sikkert hørt den catchy låten «Love Me Again». Det er bare å håpe på at han kjører fullt show med blåserrekke og kordamer som vil skape den perfekte avslutningen for kvelden - med mindre du er en av de som vil ta den helt ut med verdenskjente DJ Martin Garrix.