Det begynner å bli noen år siden den første sesongen av Twin Peaks kom ut. David Lynchs tv-serie skremte vettet av flere på 90-tallet, og nå kommer omsider den andre sesongen på dvd.

Deles opp

Grunnen til at det har tatt sin tid å få ut den andre boksen, er strid om opphavsrett. Nå er det hele løst og Paramount sitter nå på rettighetene til den komplette serien.

Del en av sesong to slippes i uke 5, nærmere bestemt 31.januar. Del to av sesong to sendes til butikkene trolig i april.

Serievår

Andre serier som slippes i januar er sesong en av «Bones» og «My name is Earl». Sesong to av «The shield», «Entourage» og «House MD» kommer, mens de som ser ungdomsserien «The O.C» kan kjøpe sesong tre.

Fans av mor-datter-serien «Gilmore girls» kan kjøpe sesong fem. Denne serien vises det nye epsioder av på TVNorge fra 3.januar. Denne måneden kommer også sjuende sesong av «The west wing», i Norge kjent som «Presidenten».

I februar er det klart for sesong tre av «One Tree Hill». Serien starter for øvrig opp igjen snart på TVNorge. I slutten av februar kommer også hele sesong to av «Grey's anatomy» fordelt på to bokser.

Norske

Det kommer også norske filmer på dvd i vår. Gunnar Vikanes hestefilm «Trigger» slippes17.januar. Joachim Triers kritikerroste «Reprise» med Viktoria Winge er å få kjøpt fra 31.januar. I februar slippes nok en norsk film som kritikerene likte, Erik Richter Strands drama om pedofili, «Sønner». Suksessgrøsseren «Fritt vil» er også ventet denne måneden.

28.mars kommer «Kodenavn Hunter», NRKs store krimdrama som starter nå i januar, med blant annet Kristoffer Joner.

Slaktet og likt

Av kjente filmer som gikk på kino i 2006, kommer blant annet Samuel Jacksons slaktede slangedrama i fly: «Snakes on a plane». Det samme gjør Almodovars «Volver», der Penelope Cruz fikk glitrende mottakelse for sin hovedrolle.

Av andre mer eller mindre suksesser på kino som kommer på dvd i løpet av årets første måneder, kan vi nevne Jennifer Anistons «Friends with money», «Lady in the water», «World trade center» og «The devil wears Prada».