KRISTIANSAND: De har gitt ut 10 album, spilt på alle tenkelige festivaler i Europa og har en stor og trofast fanskare. Illdisposed har nå holdt sammen i 20 år, og det feirer bandet med en egen «20 Years Anniversary Tour». I den anledning har bookingselskapet Ballistic booking i Kristiansand fått dem til å ta turen innom På Hjørnet på selveste langfredag.

— Internett gir et veldig presist bilde av hvilken popularitet Illdisposed er gjenstand for; 39.000 venner og 622.510 profil-visninger på Myspace og 1100 fans på Facebook. Det gir en god indikasjon på hvorfor Illdisposed fortsatt befinner seg på toppen av dansk metall og enda er i stand til å tiltrekke store folkemengder til deres konserter, uttaler Stian Urdalen i Ballistic Booking i en pressemelding til Fædrelandsvennen.

Nylig gav bandet ut plata «There is light (but its not for me)». Denne turneen, som nå bringer dem forbi Kristiansand, vil være den største Illdisposed noensinne har headlinet i Danmark og Norge. Med seg som support langfredag har de Double Barrel Remedy fra Vennesla, som skal sørge for en alt annet enn stille fredag for svorne metallfans.