I den grad støyete musikk kan være vakker, så er det akkurat det vi snakker om her. Har du lyst på noe nytt, og som samtidig er en smule eksentrisk, er det bare å stille opp på Sørveiv-konserten til EvolutionandVik i Kristiansand i kveld. Det er ingen grunn til å bli skeptisk av ordene eksentrisk og støyete, for dette er verken vanskelig tilgjengelig eller ute på viddene, men ti spennende poplåter som er fristende allerede ved første lytt, og som du bare må høre noen ganger til.

Vokalist og sangskriver Viktoria Winge har vært med i bandet Babyjaws uten at så altfor mange brydde seg om det, men nå er det grunn til å bry seg. Ikke minst takket være popgeniet med den store merittlisten fra Bergen, HP Gundersen. Han setter spor etter seg her med et lydbilde som til tider er pompøst og overdådig, men aldri ute av styring og kontroll. Hør bare den fete poplåten «Becoming One» eller den heftige og funky, «Movie Star».

Nydelige «The Blind Man’s Symphony» havner på den rolige delen av albumet, mens heftige «Grateful» er en annen sterk poplåt. Hele veien koker det i denne musikalske smeltedigelen. Mektig, smakfullt og velkrydret.