Artisten, som egentlig heter Cordazar Calvin Broadus, hevder at det å balansere berømmelsen med et normalt liv ikke er så lett som det kan se ut. Han vil fansen skal skjønne hvor vanskelig det er å være ham.– Jeg vil gjerne gi uttrykk for hvor vanskelig det er, hele bransjen. Vi får det til å se lett ut, men faktumet er at det er den vanskeligste jobben i verden. Og det handler ikke bare om det som er underholdende, det dreier seg om hele jobben. Når du later som alt er greit, så gjør du bare jobben din, uansett hvor vanskelig det er og du får det til å se lett og avslappet ut, sier han.

Til tross for problemene han ramser opp, sier Snoop, som har tre barn med kona Shante, at han klarer å håndtere flere oppgaver på en gang.

– Jeg har alltid vært flink til det. Jeg har alltid gjort mer enn de fleste folk, selv før. Om det så var å klippe plenen, synge i koret eller selge narkotika. Jeg har alltid klart å gjøre fire eller fem ting på en gang, sier han til det tyske magasinet Stern.

Mens hans leder fotballaget barna hans spiller på og sitt eget plateselskap, sier Snoop at han har prøvd å kutte ned på sine egne interesser for at det ikke skal bli for mye for fansen.

– Jeg fikk inntrykk av at jeg overveldet folk med alle mine forskjellige prosjekter. Skuespill, forretningsdriften av plateselskapet, fotball. Jeg ville gå tilbake til røttene som rapper og fremstå som den folk har kjent meg for, sier han blant annet. (©NTB)