Søndag 11. oktober spiller Frode Strømstad (I Was A King), Harrys Gym og Bygdin på Charlies i Kristiansand. Denne uken plukket gitaristen, vokalisten og låtskriveren i et av Norges mest bejublede band fram de tre platene han hører mest på for tiden.

Sic Alps: A Long Way Around To A Shortcut

Utgitt i 2009 på Drag City Records

— Duo fra California som leverer flotte 60-talls inspirerte garage/pop/rock-perler i fleng. Dette er en samling med singler og diverse innspillinger som nylig ble relansert av plateselskapet Drag City Records.

Guided By Voices: Alien Lanes

Utgitt i 1995 på Matador Records — Om man blir tvunget til å bo på en øde øy og kun får ta med seg et band, hadde GBV uten tvil vært bandet jeg hadde valgt. Alien Lanes er en av deres mange hitparade album, og en perfekt start om man vil dykke inn i deres verden.

Neil Young: Sleeps With Angels

Utgitt i 1994 på Warner Records — Jeg har som regel alltid en Neil Young plate liggende i platehaugen på stereoanlegget til enhver tid. I den seneste tiden har det vært Sleeps With Angels. Kanskje er det en litt undervurdert plate i katalogen hans, men den står ikke tilbake for så mye.

Ønsker du tips på flere utgivelser? Les ukens musikkanmeldelser her.