Det var Madonnas talskvinne Liz Rosenberg som opplyste til nyhetsbyrået AP at Madonna (50) hadde pådratt seg blåmerker og mindre skader etter at hun falt av hesten i Hamptons lørdag.

Paparazzifotografer som plutselig hoppet frem fra buskene skulle ifølge Rosenberg ha skremt hesten, slik at den kastet Madonna av.

— Har ikke bilder

— Hadde jeg forstyrret hesten ved å ta bilder, ville jeg jo hatt bildene, sier Thomas Hilton, som var den angivelige årsaken til fallet, til TMZ.com.

Han sier han hadde forlatt stedet før Madonnas fall, og at han hadde fått tips om at en amblunse hadde rykket ut i forbindelse med at en 50 år gammel kvinne hadde falt av en hest. Først da dro han tilbake til stedet, forteller han.

Hiltons bilder skal vise Madonna i en lukket paddock, men en annen person som knipser, plassert bak en lukket port.

Popstjernen skal ha fått legehjelp på sykehuset i Southampton, men var allerre lørdag kveld skrevet ut, bekrefter Rosenberg som ellers var ordknapp omkring hendelsen.

Popstjernen, som for første gang besøker Norge med to konserter i juli, skal ha besøkt venner i Hamptons, forklarte Madonnas talskvinne.

Skadet tidligere

Også i 2005 ble det mange overskrifter etter et fall fra hesteryggen. Den gangen brakk Madonna tre ribben, kragebenet og et håndledd i fallet. Men hun var på hesteryggen igjen etter et par knappe måneder.

Adopsjon

De siste ukene har imidlertid de fleste overskriftene om Madonna dreid seg om adopsjonsforsøket hennes.

Sangerinnen har søkt om å adoptere enda et barn fra Malawi, men fikk avslag. Madonna har anket avgjørelsen.