KRISTIANSAND: Tributebandet The E-Street Shuffle består av musikerne Erlend Ropstad, Trond Breen, Kjell Sørgaard, Torjus Eggen, Gunnar Sæter, Alf Lund Gobolt og Arnstein Håkonsen. I sommer hadde de sin første Springsteen-konsert for 200 tilhørere i Ravnedalen, og det gav mersmak.

— Dette er jo et rent overskuddsprosjekt. Flere av oss jobber fulltid som musikere og har liten tid til overs. Men det gikk så fantastisk bra i sommer og vi fikk så god tilbakemelding på det vi gjorde at vi var nødt til å gjenta suksessen, sier Erlend Ropstad i forkant av lørdagens Kick-konsert.

Springsteen på gutterommet

Ropstad innrømmer at han sannsynligvis er den mest fanatiske Springsteen-tilhengeren i The E-Street Shuffle. Allerede på barneskolen spilte han kassetter med "The Boss" på gutterommet i Vennesla.

Og forholdet har bare blitt bedre med årene.

— Han traff noe hos meg på tidlig 80-tall, og jeg har ingen forklaring på hva det var som skjedde på gutterommet i Vennesla da jeg hørte "Stolen Car", men jeg hadde funnet ”min artist”, skriver musikeren i invitasjonen til lørdagens konsert.

Ærefrykt

Han innrømmer likevel at det også er litt skummelt å spille låtene til en artist som man er så glad i.

— Det er klart det er skummelt. Men det er også fantastisk gøy. Vi gjør selvfølgelig dette med stor ærefrykt, forklarer Ropstad.

Han røper også at han ser ekstra frem til å fremføre låta "Bandlands" sammen med bandkollegene lørdag, da låta er Ropstads egen live-favoritt.

The E-Street Shuffle serverer to timer med gode gamle Bruce Springsteen-slagere på Kick Scene i morgen kveld.