KRISTIANSAND: — Det er en fin sjanse for band til å få vist seg fram. Alle i musikkbransjen i Oslo er på beina den dagen, sier daglig leder i Rock City, Kjetil Nordhus.

I fjor var Kristiansand eneste by med egen scene under Musikkfest i Oslo. (Musikkfest het tidligere ”Musikkens dag”). Nå har Kristiansand igjen fått sjansen til å vise fram sine rocketalenter på en egen scene, og igjen blir det eneste by som får denne sjansen.

Musikkfest foregår over hele Oslo 7. juni.

— Rock City har som formål blant annet å profilere bandmiljøet i byen. I fjor var det veldig mange som fikk med seg konsertene våre utenfor Teddys Softbar i Brugata, sier Nordhus.

Blant bandene som stilte i fjor var Inchi, Glass & Gold, James Band, Love Fi og In Minor.

— Vi får se hvor mange det blir i år, men det kan bli inntil åtte stykker. Denne gangen skal vi lage hele arrangementet selv, og derfor samarbeider både Rock City, PA-Companiet, Samsen og Quart om dette. Vi har også fått et nytt og enda bedre sted til scenen, nemlig plassen foran Sentrum Scene, sier Nordhus.

Det litt spesielle er imidlertid at fristen for å melde seg på går ut ved midnatt onsdag kveld, og interesserte må melde seg til kjetil@rock-city.no.